Londra’da doğdum. Tek çocuk olarak büyüdüm ancak 10 yaşımda kendi isteğim ile Kent bölgesinde Cobhsm Hall Academy’ye yatılı olarak gittim. Böylece yedi yılımı yatılı okulda çok kardeşli olarak geçirme fırsatım oldu. Daha sonra AIU Of London (American International University) de 3 yıl BA Degree yaptım. 1992 yılında İstanbul’ a yerleştim. İki kız çocuğu annesiyim.

1994 Yılında alanında Türkiye’nin ilklerinden olan , kendimin de ortağı olduğum Strateji Menkul Değerler Aş.’yi İstanbul’da kurduk ve halen devam ettirmekteyiz.
İç Mimarlığa olan ilgimden dolayı; 2002-2004 Yılları arasında Londra KLC Interior Design kursunu tamamlayarak diplomamı aldım. Bu alanda ki bilgilerimi çok severek kendi projelerimizde kullanmaktayım. Kendi firmamız olan Global Quantum Investments Ltd. ile Kıbrıs’ta hizmet vermekteyiz. Bunun dışında yurtdışında hali hazırda Londra, Berlin, Fransa’ da yaptığımız ve yapmakta olduğumuz güzel projelerimiz var. Yenilerini KKTC ‘ de hayata geçirmeyi planlamaktayız.

2013 Yılında bünyemize Gayrimenkul Sektörü’nü de ekledik ve dünyada en iyiler arasında yer alan Keller Williams Realty’yi Türkiye’ye getirdik. Şu anda 27 ofis ve 1730 danışman ile devam etmekteyiz. Hayatımın uzun yılları İstanbul’da geçti. Yerleşik olarak orda yaşıyorum fakat KIBRIS benim özüm ve buraya değer katacak yatırımlar yapmak beni mutlu ediyor. 2022 Ocak ayında kendimize ait olan Neo Park Girne CoWork binamızı resmi olarak açmış olacağız. CoWork ortak kullanım ofislerimiz ada da alanında bir ilk olacak conceptir. Aynı zamanda bir Kıbrıs markası olarak 2022 de İstanbul şubesini açmayı planlamaktayız.

GİKAD için tüm bilgimi ve desteğimi paylaşmaya hazırım.