KAMUOYU DUYURUSU

Bir süredir derneğimiz GİKAD’ın adı, markası ve logosu kullanılmak suretiyle bazı bilinmeyen kişilerce sosyal medya hesapları (https://www.instagram.com/ekisturkiye_/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D) aracılığı ve telefon ile özellikle evde ek iş yapmak isteyen kadınları arayarak, kadınların evde ürettikleri el ürünlerini satabilmeleri için paketleme ve kargolama hizmeti verdiklerini, GİKAD’tan aradıklarını, belirterek, çalışmaya katılabilmek için üyelik formu doldurulması ve depozito yatırılması gerektiğini ve üyelik formu doldurtarak, depozito talebinde bulunmaktadır. Derneğimizin güvenilirliği, adı ve web sayfasındaki görseller kullanılarak birtakım şahıslar tarafından organize edilen ve yürütülen tüm bu eylemlerden kısa bir süre önce mağdur edilenler tarafından arandığımızda bilgi sahibi olduk. Yaptığımız araştırma neticesinde hemen gerekli hukuki işlemleri başlatarak suç duyurusunda bulunduk. Hukuki süreç devam etmektedir.

Derneğimizin bu olayla hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Dernek çatısı altında hiçbir şekilde böyle bir hizmet verilmemekte ve bu şekilde aramalar yapılmamaktadır. Bu şekilde yapılan arama ve sosyal medya erişimlerine itibar edilmemesini, derneğimizin adı kullanılarak talep edilen depozito ve benzeri ödemelerin yapılmamasını kamuoyuna önemle duyururuz.

Derneğimizin telefon numarası: 0546 999 2021

Sosyal medya hesapları;

 Facebook: Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği,

Instagram: gikad2020 

Linkedin: Gikad / Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği  olarak geçmektedir.

Belirtilen telefon numaraları ve sosyal medya hesapları dışında herhangi bir iletişim talebi derneğimizle bağlantılı değildir. Bilgi edinilmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

GİKAD YÖNETİM KURULU